• slider-1.jpg
  • slider-2.jpg
  • slider-3.jpg

Για ραντεβού

210-6141838

Νυφικά Χτενίσματα - ΜακιγιάζΠεριποίηση Νυχιών
Νύφη

 Μια μοναδική στιγμή της ζωής σας!

Ο άνδρας της ζωής σας, σας έχει κάνει πρόταση γάμου, προγραμματίζετε την ημερομηνία του γάμου σας και ετοιμάζεστε για την οργάνωση της γαμήλιας ημέρας. Μέσα σε όλες τις προετοιμασίες και τις επιλογές είναι και δική σας περιποίηση και προετοιμασία για τη « μεγάλη μέρα » !

Έφθασε λοιπόν η ώρα για να επιλέξετε τις ειδικούς «συνεργάτες» για την δική σας προετοιμασία!

Το Hair Artemis θα είναι δίπλα σας να σας καθοδηγήσει στο να επιλέξετε της κατάλληλες λύσεις για την κάθε μια περίπτωση ξεχωριστά.

 

Το αρχικό βήμα για να βρείτε το στυλ του χτενίσματός για την ημέρα του γάμου είναι μέσα από φωτογραφίες περιοδικών, από διάφορα «ειδικά» site και μέσα από τα άλμπουμ με συλλογές χτενισμάτων που διαθέτουμε στο κομμωτήριο μας.

ΝύφηΚαλό είναι να δείτε διαφορετικά στυλ και προτάσεις και να τις συζητήσουμε, έτσι ώστε πριν καταλήξετε στην τελική επιλογή να έχουν προηγηθεί τα δοκιμαστικά χτενίσματα.
Το χτένισμα πρέπει να είναι τέτοιο ώστε να αναδεικνύει τα ωραία σας χαρακτηριστικά, να ταιριάζει με το δικό σας τύπο και το στυλ του νυφικού, την ποιότητα των μαλλιών σας και να έχει την επιθυμητή διάρκεια.
Πέρα από τις απλές προτάσεις υπάρχουν και άλλες στο να μπορέσετε να έχετε μια ποικιλία εναλλακτικών λύσεων όπως η τοποθέτηση Τρέσας & Ποστίς.

Οι τρέσες με κλιπ είναι μία ιδιαίτερα πρακτική και δημοφιλής λύση για να δώσετε όγκο και μήκος στα μαλλιά σας ειδικά για την ημέρα του γάμου σας. Θα δείτε εντυπωσιακά αποτελέσματα όχι μόνο με την δική σας εξωτερική εμφάνιση αλλά και με την ταχύτητα και ευκολία εφαρμογής τους. Άμεσα, θα έχετε μακριά, πλούσια μαλλιά ώστε να κάνετε ένα εντυπωσιακό χτένισμα με μαλλιά ελεύθερα, σε κότσο ή όπως αλλιώς τα έχετε φανταστεί.

Ποστίς
Με ένα ποστίς μπορείτε να έχετε έτοιμο ένα χτένισμα με μακριά μαλλιά, όπως μία κοτσίδα ή ένα χτένισμα σινιόν. Τα ποστίς υπάρχουν σε διάφορους τύπους και στυλ και ποικίλει το σχήμα, η ποσότητα, αλλά και το χρώμα των μαλλιών ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με τα φυσικά μαλλιά και να δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.ΝύφηΤο νυφικό μακιγιάζ το οποίο ολοκληρώνει την εμφάνιση μιας νύφης είναι εξίσου μια πολύ σημαντική απόφαση
Μη ξεχνάτε πως τη μέρα του γάμου σας δεν αρκεί να φαίνεστε όμορφη και λαμπερή μόνο στους καλεσμένους. Εκείνη τη μέρα θα σας φωτογραφίζουν  & βιντεοσκοπούν διαρκώς γ’ αυτό  θα πρέπει να "γράφεται" τέλεια στην κάμερα. Δεν χρειάζονται υπερβολές, ούτε όμως και προχειρότητες.

Ειδικά το μακιγιάζ, απαιτεί γνώσεις επαγγελματία, που θα πρέπει να εφαρμόσει στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματος, αν χρειάζεται, τα κατάλληλα προϊόντα με τον ενδεδειγμένο τρόπο και τεχνική.

Γ’ αυτό λοιπόν θα πρέπει  να προγραμματίσετε δοκιμαστικό μακιγιάζ για να καταλήξετε στη σωστή επιλογή.

 

Την ημέρα του γάμου σας, τα νύχια σας θα είναι σε κοινή θέα γ’ αυτό το λόγο μην ξεχάσετε να τα περιποιηθείτε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.Νυφικά Νύχια

Αφεθείτε στα χέρια της ειδικού όπου θα φροντίσει να σας φτιάξει ένα υπέροχο γαλλικό μανικιούρ (λευκό, εκρού, ροζ) είτε απλό είτε με σχέδιο.

Το γαλλικό μανικιούρ είναι  η πιο κομψή επιλογή για να έχετε μια προσεγμένη εμφάνιση είτε το νυφικό σας είναι λευκό είτε ιβουάρ.

Αν όμως έχετε διάθεση για extreme εμφάνιση εμείς πάλι έχουμε τις αντίστοιχες προτάσεις για σας!

Εάν τα νύχια σας δεν είναι πολύ μακριά, υπάρχουν και άλλες λύσεις όπως τα τεχνητά νύχια ή η επιμήκυνση φυσικών νυχιών όπου μπορείτε να τα φτιάξετε  λίγες ημέρες πριν από το γάμο και κρατούν για τουλάχιστον 1 μήνα, δεν πρέπει να ξεχάσετε όμως πως θα πρέπει να κάνετε και μια συντήρηση στο ενδιάμεσο.

Είναι τόσο όμορφο  να παρουσιάσετε περιποιημένα τα χέρια σας, στις φωτογραφίες και στους καλεσμένους γ’ αυτό μην το παραμελήσετε! 

 
Νυφικό Πακέτο 
 

Συμπεριλαμβάνει:
Χτένισμα, Μακιγιάζ, Μανικιούρ - Πεντικιούρ γαλλικό.

* Το πακέτο δεν συμπεριλαμβάνει την τοποθέτηση τρέσας ή ποστίς & την τοποθέτηση τεχνητών νυχιών ή την επιμήκυνση φυσικών νυχιών